Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Skimappatuur bij Fortisbank Hulst

Toegevoegd: 29-08-2009, 20.13 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Bij de Fortisbank aan de Grote Markt in Hulst is vanochtend skimapparatuur aangetroffen. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


De politie ontving om 8.15 uur een melding dat twee mannen zich verdacht ophielden bij de bank. Bij aankomst waren de mannen verdwenen. De politie ontdekte dat een skimapparaat deskundig was aangebracht op de geldautomaat van de bank.

Het apparaat is in beslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in. Getuigen worden verzocht zich te melden aan het politiebureau in Hulst. Ook kunnen zij bellen met de Zeeuwse politie, 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blondie (30-8-2009 om 21:52)
Ik vind het zo laag,zo smerig... nog effe dan moet je in allerlei standjes gaan staan om je EIGEN VERDIENDE geld te pinnen
Dominique (30-8-2009 om 14:38)
@Rien Of ze werken of niet is moeilijk vast te stellen als er nog niet eens verdachten bekend zijn. In de media hoor je vaak dat het Oost-Europese bendes zijn en daarop baseert u waarschijnlijk uw mening maar we leven voorlopig nog in een rechtstaat waarin je mensen niet zonder proces veroordeeld.
Dominique (30-8-2009 om 14:34)
Uiteraard is het niet goed te praten en worden kosten van de bank uiteindelijk doorgerekend aan de klant maar het kan wel degelijk anders. Maar de banken weten zeker wat ze er aan kunnen doen maar voorlopig is het voordeliger om zo door te gaan.
Dominique (30-8-2009 om 14:31)
@MissSluiskil Geld verloren door skimmen wordt vergoed door de banken. Er zijn beter technieken om te pinnen maar voorlopig kost het minder om de slachtoffers te vergoeden in plaats van de nieuwe techniek in te voeren. Voor zover ik weet is de pinkaart zoals wij die kennen zwaar verouderd.
Eddie (30-8-2009 om 13:01)
Gewoon net als in Belgie de chip op de kaart gebruiken en niet de strip.
Rien (30-8-2009 om 12:17)
Hallo Frans, Ten eerste is het crimineel tuig, dus werken ze niet. Ten tweede heeft iedereen het recht om te pinnen op zijn eigen manier, het is tenslotte je eigen geld.
Cookie-instellingen beheren