Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Personenauto uitgebrand in Middelburg

Toegevoegd: 30-08-2009, 06.26 uur
Personenauto uitgebrand in Middelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zondagochtend is nabij camping Middelburg aan de Koninginnelaan in Middelburg een auto in vlammen opgegaan.
 
De melding van de brand kwam rond 06.00 uur binnen. Toen de brandweerploeg van de kazerne aan de Stromenweg bij de personenauto arriveerde had het vuur al flink om zich heengegrepen. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Wel kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de omgeving.
 
De eigenaresse van de auto, een vrouw uit Antwerpen, verklaarde tegenover de politie dad zij haar voertuig rond 03.00 uur had geparkeerd. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting. De vrouw heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (31-8-2009 om 14:20)
Dat is een goeie!! whaha. Maar minder leuk voor de gedupeerde...
Zeeuw (30-8-2009 om 16:23)
Zijn de coniferen op?