Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Mishandeling na eten zonder betalen

Toegevoegd: 30-08-2009, 21.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een gezin dat zaterdag in Vlissingen had gegeten zonder te betalen heeft bij het verlaten van de horecagelegenheid de eigenaar mishandeld.


De 45-jarige eigenaar zag rond 16.15 uur dat een gezin, een man met vrouw en kind, zijn etablissement aan het Beursplein wilde verlaten zonder te betalen voor de door hun genuttigde maaltijd.

Hij ging de drie achterna en sprak hen aan op hun gedrag. Hij vorderde hen alsnog te betalen. De mannelijke 'klant' was hier niet van gediend en sloeg de eigenaar. Het gezin liep vervolgens weg in de richting van het Bellamypark.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (31-8-2009 om 19:21)
Nou heeft iemand geschreven dat de bediening slecht is in Vlissingen ,op de boulevard absoluut niet wij hebben daar pas gegeten en vriendelijke bediening ,aandacht voor details,deze aso,s die niet betalen en ook de eigenaar slaan dat is het allerlaagste allooi!!
Nao (31-8-2009 om 18:26)
Beste horeca medewerker, zoek een ander vak dan,ik ben ex horeca medewerker,nagedacht dat horeca personeel ook onbeschoft zijn,meer het personeel dan de eigenaar hoor,maar klanten ook ja dat klopt.maar bediening is slecht in vlissingen,dat is zo.
Horeca werker (31-8-2009 om 13:03)
wel s over nagedacht dat de mensen tegenwoordig onbeschoft tegen horeca personeel zijn en het werk voor hun steeds minder leuk wordt??!! en als je niet correct behandeld wordt door horeca personeel, is dat dan een excuus om weg te gaan zonder te betalen??
Nao (31-8-2009 om 12:11)
Het word hard tijd dat de armoede terug komt,dan weet je wat lief zijn voor mekaar is.nu niet in deze tijd,we zijn te vewend en verwaand.
Sarah (31-8-2009 om 11:09)
Dus nu kunnen we ook al zonder te betalen uit eten, en dan als dank je wel de ober in elkaar slaan? Wanneer gaan we toch allemaal weer eens normaal doen?? Veel sterkte aan de horeaca eigenaar!! Hoop dat deze mensen gepakt worden
Nao (31-8-2009 om 10:48)
Die man zou het goeie voorbeeld aan zijn kids moeten geven,maar de bediening van horeca in vlissingen is wel slecht,zeker in crisis tijd is brood verdienen belangrijk en moeten ze er wel wat voor doen,bedieners willen je zoms niet zien,zoek dan ander baantje,maar fooi verdien je op die manier niet.
Cookie-instellingen beheren