Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaar cafe mishandeld door tweetal

Toegevoegd: 30-08-2009, 21.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De 50-jarige uitbater van een café in Hulst is zaterdagavond mishandeld nadat hij twee klanten weigerde alcohol te schenken omdat zij zich vervelend gedroegen.


De eigenaar van het café aan de Grote Markt vertelde de twee rond 23.40 uur dat zij geen alcohol meer kregen. Eén van de twee sprong hierop over de bar. Hierdoor sneuvelden glazen en flessen drank.

Deze klant kon door de uitbater en een omstander onder controle worden gebracht waarna de man vanachter de bar wegliep en het café leek te gaan verlaten.Nog voordat hij echter de deur had bereikt kwam hij terug, samen met de andere klant waarop beiden de uitbater sloegen.
 

De uitbater, dezelfde omstander en een personeelslid konden het tweetal overmeesteren en in bedwang houden tot de inmiddels gealarmeerde politie ter plaatse was. Toen de twee klanten, een 44-jarige man uit Stekene (B) en een 34-jarige man uit de gemeente Hulst, wegens openbare geweldpleging werden aangehouden verzetten beiden zich hevig. Ook bedreigde één van hen een aantal agenten.

Het tweetal is in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (31-8-2009 om 15:36)
Ik denk dat Maria een beetje in de war is met het artikel waarbij een stel plus kind een restaurant in Vlissingen verlieten zonder te betalen en de eigenaar sloegen toen die hen achterna kwam... Wel eerst even goed lezen, Maria. :-)
Jet (31-8-2009 om 13:48)
Drank maakt meer kapot dan je lief is sterkte voor de uitbater
Jannie (31-8-2009 om 12:26)
Ik denk dat maria mis is met enkele berichten hiervoor. Dat gaat over een gezin met kind dat ergens heeft gegeten zonder te betalen en daarna de eigenaar van de horecagelegenheid heeft mishandeld. Wel blijven opletten hoor Maria.
Omstander (31-8-2009 om 11:34)
Overigens wil ik de actie absoluut niet goed praten.Maar zomaar onjuiste aannames doen (kinderen, diefstal)naar aanleiding van een artikel is wel erg kort door de bocht. Ik wens de uitbater ook veel sterkte toe! En de heren een prettig verblijf in de betonnen kamer.
Omstander (31-8-2009 om 11:31)
@Maria: Wat bedoel je met je reactie? Ik denk dat de ouders van de heren niet veel invloed meer hebben op hun gedrag ;-)Als je 44 en 34 bent gaan ze er meestal vanuit dat je al een grote jongen bent die voor zichzelf zorgt.En daarbij, wat is er gestolen?En hoe weet jij of ze kinderen hebben?
Janny (31-8-2009 om 11:11)
Goed zo, flink straffen deze handel en wandel!!!! En NIET na een paar uur vrijlaten!!
Cookie-instellingen beheren