Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging tot doodslag inrijden groepje

Toegevoegd: 31-08-2009, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie heeft zondag een 18-jarige man uit Bergen op Zoom in Tholen aangehouden voor poging tot doodslag nadat hij op een groepje mensen was ingereden.


De man was tussen 03.00 en 03.30 uur met zijn personenauto over het terras van een horecagelegenheid aan de Kaaij in Tholen gereden. De bestuurder beschadigde hierbij het terrasmeubilair.

De man vervolgde zijn weg over de Bebouwdendam. Daar reed hij recht op een groepje met vier personen af. De vier konden zichzelf ternauwernood in veiligheid brengen door opzij te springen. Onder de vier bevonden zich twee dienstdoende agenten en een 25-jarige vrouw uit Tholen. De man ging er hierna weer vandoor.

 
De 18-jarige kon zondag om 10.30 uur in verzekering worden gesteld. Zijn voertuig is in beslag genomen. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (1-9-2009 om 11:01)
Rijbewijs afpakken? laat me niet lachen, dan rijdt zo een gek gewoon door zonder rijbewijs, heeeeel lang opsluiten, dan zijn wij van zo een onverstand verlost.
Truus (1-9-2009 om 08:18)
Jah en als de man van de auto nou zegt dat hij in paniek was krijgt hij alleen voorwaardelijk en meer niet schiet alemaal lekker op hier in zeeland
Zeeuw (31-8-2009 om 17:10)
Zoeits zal voor deze jongeman de laatste keer moeten kunnen zijn.Nooit meer in een auto laten rijden!!!!
Jaap Mytilus (31-8-2009 om 16:42)
Je hebt gelijk Zeeuwse meid! Hierbij past straf, en daaronder een dik krijt.
Zeeuwsmeisje (31-8-2009 om 14:59)
Dit is dus echt niet normaal.ik hoop dat hij zijn rijbewijs nooit maar dan ook nooit meer terugkrijgt.
Cookie-instellingen beheren