Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Twee gewonden bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 12-01-2006, 14.46 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Bij een kop/staartbotsing op de Langevieleweg in Middelburg zijn twee personen gewond geraakt.

Rond tien voor half twee reed de bestuurster van een blauwe Daihatsu Cohore over de Langevieleweg. Net voor de apotheek merkte zij een stilstaande auto op. Ze remde af, maar de bestuurster van een achter haar rijdende zwarte Volkswagen kon niet meer op tijd remmen. Een kop/staartbotsing tussen de drie personenauto's was het gevolg.

De vrouw uit de Daihatsu, een 69-jarige Middelburgse, klaagde over haar nek en rug. Zodoende werd zij met de wervelplank uit de auto gehaald. Het ambulancepersoneel kreeg hierbij assistentie van de aanwezige politieagenten. De vrouw die in de Volkswagen reed, een 58-jarige vrouw uit de gemeente Veere, liep eveneens letsel op. Zij kon echter zelf uit haar auto komen.

Verder raakte er niemand gewond. Beide slachtoffers werden afgevoerd naar het ziekenhuis. De laatste twee auto's werden weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Alle auto's liepen schade op. Er werden twee ambulances ingezet, beide afkomstig uit Middelburg.

Er was overigens ook een stagiaire van de ambulancedienst aanwezig.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren