Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Automobilist rijdt over voet meisje

Toegevoegd: 01-09-2009, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Op de Oostmolenweg in Kloetinge is dinsdag omstreeks 13.30 uur een onbekende automobilist over de voet van een 16-jarig meisje gereden.


Het meisje liep samen met een 40-jarige vrouw uit Goes over de Oostmolenweg. Tussen beide vrouwen liep een paard. De 40-jarige vrouw liep op het trottoir en het meisje op de rijbaan. Een achteropkomende auto reed zo dicht langs het meisje dat haar voet werd geraakt.

In eerste instantie stopte de bestuurder en ontstond er een woordenwisseling. Hierna is de man zonder zijn gegevens bekend te maken weggereden. De voet van de 16-jarige is niet gebroken maar wel behoorlijk gekwetst. De man reed samen met een vrouw in een lichtgrijze auto.

De politie is op zoek naar deze bestuurder. Hij wordt verzocht zich te melden. Ook mensen die dit incident hebben zien gebeuren worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
---- (4-9-2009 om 16:14)
Als je een paard aan de hand hebt ben je ook een bestuurder en moet je dus op de weg. Zelfs als je als paardenmens netjes aan de kant gaat lopen word je zowat over je tenen gereden door mensen die keihard voorbij komen dus DAAROM ga ik juist midden op de weg rijden.Om die snelheid er uit te krijge
GeJa (3-9-2009 om 22:56)
Dus omdat dat meisje op de rijbaan liep is ze vogelvrij en mag je ze gewoon aanrijden. Geen probleem volgens sommigen hier? Dat vind men tegenwoordig blijkbaar normaal om eigen rechter te spelen in het verkeer. Ga dan bij de politie als je iemand op zijn fouten wil wijzen!
Ruiter (3-9-2009 om 22:20)
Wat maakt het uit waar het meisje of het paard liep ,een automobilist hoord er niet vlak langs te rijden ook al is dit niet mogelijk dan wacht je even tot je kan passeren. en belachelijk dat de meeste mensen het altijd beter weten. aan het meisje succes met je voet.
Jessica (3-9-2009 om 21:53)
Ruiters mogen inderdaad niet op de stoep ruiters met een paard aan de hand vallen wettelijk gezien namelijk onder de categorie bestuurders!!! een bromfietsBESTUURDER mag ook niet op de stoep het woord betsuurder spreekt voor zich lijkt mij.
Joanneke (3-9-2009 om 21:12)
Kwil ff ingaan op de reactie van zelfpaardengek kvind wel dat paarden per trailer vervoerd moeten worden mar als jij je paard ff naar de wei wil brengen die un paar 100 meter verderop aan de weg is dan ga je hem toch niet helemaal in een trailer laden, nee kvind dat die bestuurder echt fout is.
D. (3-9-2009 om 12:11)
Een persoon die NAAST een paard loopt is géén ruiter, dus mag gewoon OP de stoep loen!! Je bent gewoon niet goed als je over iemand zijn voet rijdt. Daarbij komt; als het paard schrok vanwege het feit dat die mafkees zo dicht langs reed, hadden er niet zulke leuke dingen kunnen gebeuren!
Cookie-instellingen beheren