Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Zeeuwse (22) beschoten in Arnhem

Toegevoegd: 02-09-2009, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
ARNHEM - Een vrouw uit Terneuzen is woensdagochtend beschoten toen zij samen met twee anderen in een auto over de Nelson Mandelabrug in Arnhem reed.
 
De vrouw, 22 jaar oud, reed rond vijf uur 's ochtends samen met twee Arnhemmers van 21 en 22 jaar oud over de brug in de richting van Arnhem-Zuid. Er werden meerdere kogels afgevoerd, maar niemand raakte gewond. De auto kwam na de beschieting tegen een vangrail tot stilstand.
 
De kogels zouden zijn afgevuurd door de bestuurder van een donkerkleurige Volkswagen, vermoedelijk een Polo of een Golf. De dader ging er na de schietpartij vandoor. De politie heeft het voertuig en de verdachte tot op heden niet gelokaliseerd.
 
Het trio dat in de auto zat is door de politie verhoord. De brug was enige tijd afgesloten, maar kon na enkele uren weer worden vrijgegeven. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sp (2-9-2009 om 22:04)
Het is volgens mij tegenwoordig normaal dat die mensen die dit overkwam nog eens extra het slachtoffer worden gemaakt door domme opmerkeingen van mensen die niet weten wat er gebeurd is.maar over die gekken die schieten word geen woord gerept is normaal zeker.
Terneuzen (2-9-2009 om 21:54)
ANONIEMPJE je hebt helemaal gelijk al die vooroordelen altijd je word er helemaal gek van, maar goed dat hou je toch!! Het belanrgijkste is zeker dat iedereen ongedeerd is gebleven
Anoniempje (2-9-2009 om 20:30)
Dersteld dat het iets met een wereldje te maken heeft. En voor degene die aangaf wat je doet op dat uur op straat? Het was een weg en van dat uur slaat nergens op. Jammer dat er altijd mensen bij zijn die praten alsof ze er bij zijn geweest...triest
Anoniempje (2-9-2009 om 20:27)
Ik wou alleen even kwijt dat mensen is moeten leren hun vooroordelen bij zich te houden. Ze mogen van geluk spreken dat ze nog leven en er is niets belangrijkers dan dat. Er is voor de rest niemand bijgeweest en ja er zijn inderdaad gekke mensen die zomaar gaan schieten. Want er wordt gelijk veron
B. (2-9-2009 om 20:01)
Je hebtb gelijk zeeuws meisje, daarentegen ben ik ook jaren zo vroeg weg gemoeten om te gaan werken.Mensen kunnen een vliegtuig moeten halen.... enz. Dat is toch echt niet zo gek allemaal. Hopelijk komt de dader en de waarheid snel boven water
Zeeuws meisje (2-9-2009 om 19:31)
Het klinkt misschien wat hard, maar wie weet waar ze mee bezig zijn geweest.Natuurlijk valt het gebeurde niet goed te praten, maar wat doe je dan ook nog om 5 uur in de ochtend op straat?! Zal wel een heel verhaal achter zitten, wat we nooit te weten komen.
Cookie-instellingen beheren