Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bedrijf getroffen door windhoos

Toegevoegd: 02-09-2009, 20.00 uur
Door: Omroep Tholen
SINT-MAARTENSDIJK - Het bedrijf Weggemans B.V. aan de Sportlaan in Sint-Maartensdijk is dinsdagavond getroffen door een windhoos.


Dat gebeurde omstreeks 19.45 uur. Daarbij zijn een deel van het dak en diverse lichtstraten op het dak vernield. Woensdagmorgen is men begonnen met het opruimen en repareren van de schade.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf bedraagt de schade rond de 75.000 euro. De windhoos trok verder richting Potter, om vervolgens langs de provinciale weg nog schade aan te richten aan een aantal bomen waarvan de takken naar beneden zijn gekomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dikke arie (2-9-2009 om 22:05)
Bij schot halve dak weg en loodsdeuren eruit, bij pluimpot een dakplaat weg en diverse isolatieplaten, bij rieber een gat in het dak en een dakplaat van een ander bedrijf op een auto geland. bomen omgewaaid, dak van bouwkeet afgerukt, dixie wc omgewaaid, versperborden 5 meter weggewaaid, enz. enz.
Cookie-instellingen beheren