Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser achtervolgd door politie

Toegevoegd: 02-09-2009, 20.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagavond rond 22.25 uur is een 22-jarige bromfietser uit Vlissingen, in de omgeving van de wijk Bossenburg in Vlissingen bekeurd.

Rond 21.20 uur scheurde de bromfietser zonder verlichting door de wijk Bossenburg. Toen een motoragent hem staande wilde houden ging de 22-jarige bromfietser er via de Langeleenweg vandoor. In het tunneltje onder de Sloeweg kon de motoragent de bromfietser tot stoppen dwingen.


Al meteen bleek dat de man zonder verzekering reed en dat de kappen aan de voorzijde van zijn bromfiets ontbraken. Hierdoor lagen er scherp uitstekende delen bloot. Verder had de bromfiets diverse technische mankementen.

De Vlissinger kreeg verschillende bekeuringen en zijn bromfiets is ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ing (4-9-2009 om 12:47)
Ook in oost-souburg is het probleem met scooters vooral op het koopmansvoetpad waar ze hellemaal niet mogen rijden!!!!!
Jan (3-9-2009 om 23:16)
Ook in Goes Noord winkelcentrum last van lawaai scooters tot diep in de nacht die je nachtrust verpesten. Weer eens tijd om eens te controleren na middernacht. Ook wat er dan uit de kroeg komt rollen!
Jan (3-9-2009 om 23:04)
Politie moet de scooter in beslag nemen en al het spul wat er niet op hoord eraf halen en verbeurd veklaren,en dan de bestuurder terug laten komen met nieuw en goedgekeurde onderdelen,wat er nu gedaan word is een lachertje,een bekeuring en rijd maar verder dit is alleen de staatskas spekken.
Mark (3-9-2009 om 17:40)
Ja inderdaad peter,...ik woon ook in de adriaen lauwereyszstraat en ik ben dat jong ookal 3 weken spuug-beu...zag `m laatst met dik 80 zonder licht,kappen,of nummerplaat voorbij race,...Zat bijna te hopen op een grote knal,want liever hij op een boom als tegen mn kat of hond.
Felien (3-9-2009 om 07:08)
Goed werk van de politie hoor,maar mischien kunnen de opvoeders van deze lui ook eens aan de bel trekken.
Peter (2-9-2009 om 21:27)
Hier in Middelburg is het ook raak. In de Adriaen Lauwereyszstraat schuurt sinds kort ook een ventje op een scooter rond. Zonder licht en een leven dat dat ding produceert. Laat de politie daar dan ook maar eens gaan controleren.
Cookie-instellingen beheren