Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Winkeldief betrapt bij bouwmarkt

Toegevoegd: 02-09-2009, 20.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Omstreeks 12.00 uur vanmiddag is bij de Gamma in Vlissingen een 23-jarige Vlissingse betrapt toen zijn voor € 112,00 aan verfartikelen wilde wegnemen.


De vrouw was de kassa gepasseerd toen zij werd aangesproken door winkelmedewerkers. Zij hebben de vrouw aangehouden en overgedragen aan de politie. Die heeft de vrouw meegenomen naar het bureau. De vrouw wenste geen verklaring af te leggen.

Zij wordt mogelijk in verband gebracht met eerdere diefstallen die bij de Gamma hebben plaatsgevonden. Omdat de politie een onderzoek instelt, is de vrouw in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HENRI (3-9-2009 om 10:37)
Hmmm, over het IQ van deze persoon geef ik maar geen mening, maar erg slim ben je niet als je steelt en al helemaal niet bij een bouwmarkt waar camera's hangen en alles beveiliging chip's heeft bijna.. werken en misschien een goede vent zoeken ipv winkels bestelen en nu in cel zitten, triest !!!
Cookie-instellingen beheren