Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld bij Mac Donalds

Toegevoegd: 02-09-2009, 21.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Maandagavond rond 20.00 uur zaten drie jongens te eten op het terras van de Mac Donalds in Terneuzen toen er opeens drie andere jongens bij hun tafeltje kwamen staan.


Er ontstaat een woordenwisseling die ontaardt in een vechtpartij waarbij ook bedreigingen worden geuit met één van de eters. Zonder reden wordt de 18-jarige jongen uit Axel in zijn gezicht geslagen door twee van de onbekenden.

De Axelaar kent zijn aanvallers niet en weet ook totaal niet wat de aanleiding is voor deze aanval. Hierna vertrekken de mishandelaars in hun auto's. Na enig speurwerk door ter plaatse gekomen politieagenten vinden deze de vermoedelijke daders op een parkeerplaats in de Churchilllaan in Terneuzen.

's Avonds is een aangifte opgenomen van het slachtoffer, dat lichtgewond aan zijn gezicht raakte. Ook zijn getuigenverklaringen opgenomen van andere restaurantbezoekers. Er zijn twee verdachten aangehouden door de politie. Dit betreffen een man van 19 uit Terneuzen en een man van 20 uit de gemeente Terneuzen. Zij zijn in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Vandaag zijn de mannen weer op vrije voeten gesteld, omdat er geen reden meer was om hen nog langer vast te houden. Zij mogen zich binnenkort verantwoorden voor hun gedrag bij een rechter.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (3-9-2009 om 20:19)
Weer van die etters die zich vervelen zeker. Aanpakken die knapen.
Bistro (3-9-2009 om 10:39)
Waarom in vrijheid stellen? Dit zijn waarschijnlijkl van die opgefokte gastjes die hele dagen niks lopen te doen. Zet maar gewoon vast totdat ze moeten voorkopmen en dan maar hopen dat de rechter ze nog wat langer vasthoudt.
Anja (3-9-2009 om 10:04)
Hoe kan dat dat je zomaar iemand kan mishandelen en binnen de korste keer sta je weer buiten, een taakstraf van een paar uur, daar lachen ze om. Die jongens moeten eens een maand opgesloten worden in Torentijd tussen de grote jongens, kijken of ze nog zo stoer zijn, misschien leren ze er dan van
Piet (3-9-2009 om 08:45)
Oh mijn god!!! Wat dacht je van gewoon vasthouden tot ze voor de rechter moeten verschijnen!!! Nu vinden ze zich alleen maar stoerder tegenover hun vrienden. Waarom hanteert nederland toch zo'n soft wanbeleid. Wanneer gaan we nu eens echte straffen uitdelen en drukken we de misdaad de kop in!!
ArCo (3-9-2009 om 08:35)
Stoere jochie,s om zonder enkele reden iemand anders te slaan ( aan te vallen ). Zinloos Geweld noemen ze dit !!
Elise (3-9-2009 om 07:48)
Ja, er reden verleden week ook al twee jongens levensgevaarlijk hard op me af bij mac.D. misschien wel dezelfde blufjongens ze reden in een zwarte auto, en hadden verschrikkelijk veel plezier om de schrik die ik had, geweldig hoor.
Cookie-instellingen beheren