Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote drugsvondst in woning Goes

Toegevoegd: 03-09-2009, 18.45 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft in een woning in Goes vanochtend enkele tientallen kilo's softdrugs gevonden. Dat meldt de politie.


De grote vondst werd gedaan toen in de buurt van de Vlasmarkt in Goes een 38-jarige Vlissinger werd opgepakt voor het bezit van enkele honderden grammen softdrugs. De man werd overgebracht naar het bureau van politie en werd in verzekering gesteld.

Naar aanleiding van de aanhouding heeft de politie echter een huiszoeking gedaan in een woning in het centrum van Goes. Hier werden tientallen kilo's softdrugs aangetroffen en in beslag genomen. In de woning werd een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 41-jarige Vlissinger. Deze man is eveneens in verzekering gesteld.

De politie stelt een onderzoek in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (4-9-2009 om 11:21)
@ piet, ja jammer alleen dat ze in de haag liever de belasting er van hebben en daarom niet ingrijpen. tja, het cda voc denken hé geld boven alles.
Nathalie (4-9-2009 om 11:15)
En wat denk je van alcoholisten dan.. die zijn nog erger hoor
Bloem (4-9-2009 om 09:00)
He piet jij weet niet waar over jij praat dus kan je beter je mond houden mensen die ouderen en bedrijven gewapent overvallen en mishandelen die moet je zwaar en kei hard aan paken maar iets wat je kan kopen en bedoogt word waar klets je dan over
Verzender (4-9-2009 om 05:24)
Was waarschijnlijk gewoon een levering voor de coffeeshop. Dit slaat dus nergens op dit beleid. Wel laten verkopen maar er mag niet geleverd worden. Dus doe dan of allebei gedogen of legaliseren of helemaal niet
As (4-9-2009 om 03:22)
Piet, Niet realistisch dus je opmerking. Zou je dit met alcoholisten ook willen doen?
Donny (4-9-2009 om 00:54)
deel 2 als iedereen op deze planeet af en toe eens een jointje zou roken, dan zou er verdorie niet eens een oorlog meer bezig zijn !!!!als er al iets dringend moest wezen dan lijkt dat mij eerder het milieu en op duur- zame energie overstappen!!!!!!!! wake up , stop being sheep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren