Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Doorrijder meldt zich bij politie

Toegevoegd: 03-09-2009, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De automobilist die dinsdag in Kloetinge over de voet van een 16-jarig meisje was gereden heeft zich gemeld.


Het meisje liep die dag rond 13.30 uur samen met een 40-jarige vrouw uit Goes over de Oostmolenweg. Tussen beide vrouwen liep een paard. De 40-jarige vrouw liep op het trottoir en het meisje op de rijbaan. Een achteropkomende auto reed zo dicht langs het meisje dat haar voet werd geraakt.

In eerste instantie stopte de bestuurder en ontstond er een woordenwisseling. Hierna is de man zonder zijn gegevens bekend te maken weggereden. De voet van de 16-jarige is niet gebroken maar wel behoorlijk gekwetst. De man reed samen met een vrouw in een lichtgrijze auto.

De bestuurder van de auto heeft zich na het voorval gemeld op het politiebureau in Goes. Hij heeft een verklaring afgelegd. Volgens de politie is het nog niet duidelijk wat er verder met de zaak gaat gebeuren.
 
Zie ook:
- Automobilist rijdt over voet meisje (01-09-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Baco (4-9-2009 om 11:02)
Of niet op de rijbaan gaan lopen, daar is een voetpad voor.
O.Winkelman (4-9-2009 om 00:41)
Netjes van die man.. de mensen kennende zal hij wel zijn weggereden omdat hij bedreigd werd oid.. Gewoon keurig, was iedereen maar zo
Breda (3-9-2009 om 21:20)
Goed zo.. wat er gebeurd is kan niet (alhoewel ik niet weet wat er precies gebeurt is), maar dat deze man zich meldt op het bureau is toch wel weer positief in deze zaak.. ik vind het erg moedig!
Tessa (3-9-2009 om 21:14)
Netjes dat die meneer zich heeft gemeld.
Scheffer Liliane (3-9-2009 om 19:12)
Ik vraag mij af waarom eerst doorrijden na het over de voet van een meisje te rijden,was er drank in het spel en wou hij er niet voor uitkomen.Ikzelf vind het een laffe daad.Hij moest een flinke boete krijgen en een rijverbod van een paar maanden
Cookie-instellingen beheren