Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie pakt reeks winkeldieven op

Toegevoegd: 03-09-2009, 21.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft vandaag diverse winkeldieven opgepakt in Sluis, Terneuzen en Goes.


Vanmiddag rond 12.45 uur is in een winkel in de Nieuwestraat in Sluis een winkeldief betrapt. Een 45-jarige vrouw uit Rijen had twee leggings weggehaald uit de winkel. Andere boodschappen had de vrouw wel afgerekend. Toen de vrouw de winkel wilde verlaten gingen de alarmpoortjes af.

De vrouw is aangehouden door winkelmedewerkers en overgedragen aan de politie. Zij heeft een verklaring afgelegd op het bureau en krijgt een proces-verbaal. De vrouw is weer op vrije voeten.


Rond 15.30 uur vanmiddag kwamen er meerdere meldingen binnen van twee winkeldieven die hun slag hadden geslagen in diverse winkels in het centrum van Terneuzen. Door de meldkamer van de Zeeuwse politie werd een signalement van twee mannen verspreid. Twee surveillerende agenten liepen de mannen tegen het lijf op de Markt in Terneuzen.

De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het betreffen twee mannen uit Assen van 36 en 39 jaar oud. Zij worden verdacht van meerdere diefstallen. Bij hun aanhouding waren ze in het bezit van een nieuwe damestas, een trui en flesjes parfum. Deze goederen zijn in beslag genomen. Beide mannen zitten nog vast.

Vanmiddag omstreeks 17.20 uur is een winkeldief betrapt in een drogist aan de Lange Kerkstraat in Goes. De man had een fles aftershave balsem meegenomen zonder te betalen. Een medewerker van de winkel is de man achterna gelopen en heeft intussen de politie gebeld.

Op de Oostwal konden twee surveillerende agenten de 25-jarige Vlissinger aanhouden. Hij is overgebracht naar het bureau en heeft daar een verklaring afgelegd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt, hij is inmiddels weer in vrijheid gesteld. De fles aftershave had een waarde van € 32,-.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren