Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 210 km

Boetes bij roodlichtcontrole Mburg

Toegevoegd: 03-09-2009, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de Stationsstraat in Middelburg heeft de Zeeuwse politie vanmorgen een roodlichtcontrole gehouden waarbij diverse bekeuringen zijn uitgeschreven.


Bij de politie is bekend geworden dat op die plaats frequent het rode verkeerslicht genegeerd wordt door automobilisten. Dit kan uiteraard levensgevaarlijke situaties opleveren, vandaar dat agenten tussen 07.30 en 08.45 uur vanmorgen een controle hebben gehouden.

In totaal werden 11 automobilisten staandegehouden en bekeurd voor het rijden door rood licht. Ook werd één automobilist bekeurd voor het linksaf slaan, terwijl dat niet is toegestaan en eentje kreeg een bekeuring vanwege het niet handsfree bellen in de auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (3-9-2009 om 21:50)
Ik wou dat ze ook eens op de fietsers letten die door rood rijden want volgens mij zijn dat er nog veel meer!
Johan (3-9-2009 om 21:43)
Dan maak ik bij deze bekend dat dit bij élk verkeerslicht gebeurd in Middelburg! Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Als (eveneens) motorrijder is het je tweede natuur om ALTIJD te kijken en nog eens te kijken, en dat me als automobilist al diverse keren aanrijdingen bespaart.
Cookie-instellingen beheren