Weerbericht:
Bewolkt, eerst in het zuiden lokaal mist en vooral in het zuidoosten regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij roodlichtcontrole Mburg

Toegevoegd: 03-09-2009, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de Stationsstraat in Middelburg heeft de Zeeuwse politie vanmorgen een roodlichtcontrole gehouden waarbij diverse bekeuringen zijn uitgeschreven.


Bij de politie is bekend geworden dat op die plaats frequent het rode verkeerslicht genegeerd wordt door automobilisten. Dit kan uiteraard levensgevaarlijke situaties opleveren, vandaar dat agenten tussen 07.30 en 08.45 uur vanmorgen een controle hebben gehouden.

In totaal werden 11 automobilisten staandegehouden en bekeurd voor het rijden door rood licht. Ook werd één automobilist bekeurd voor het linksaf slaan, terwijl dat niet is toegestaan en eentje kreeg een bekeuring vanwege het niet handsfree bellen in de auto.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (5-9-2009 om 21:02)
Nee, we zijn echt niet zielig aan het doen: elke automobilist die door rood rijd is met crimineel gedrag bezig.
Martin (5-9-2009 om 15:28)
Ja, het is zeker nog dat daar geverbaliseerd werd. Als auto's door rood rijden (komende vanaf het station) moeten auto's met die richting de binnenstad gaan wachten op de doorrijders.wat resulteert dat sommige mensen op het spoor stil komen te staan, levensgevaarlijk. En..het is een drukke kruising
Johan (4-9-2009 om 20:40)
Ja hoor, laten we het vooral snel over de fietsers gaan hebben. Er is een controle uitgevoerd op automobilisten die door rood reden. En daar zijn er nog heel veel meer van. Jullie niet natuurlijk. Niemand mag door rood, maar het gaat nu even over automobilisten. Dus.
Klaas (4-9-2009 om 13:57)
Zijn we niet een beetje zielig aan het doen,om een rood lichtje.Let eens meer op crimineel gedrag op de weg.
Therese (4-9-2009 om 13:37)
Is even wachten voor een stoplicht echt zo lastig? gewoon wachten en hopen dat er net zoveel boetes uitgedeeld worden, zodat iedereen stopt met door rood rijden.
Titia (4-9-2009 om 13:21)
Als fietser moet je op zo'n kruispunt veel te lang wachten en dus is het niet gek dat er velen door rood rijden...
Cookie-instellingen beheren