Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Wilde achtervolging in Vlissingen

Toegevoegd: 03-09-2009, 23.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Omstreeks 19.30 uur waren motoragenten bezig met een controle op overlastgevende jeugd die op brommertjes door diverse Vlissingse wijken scheuren.


Bij het tunneltje bij Rosenburg zag één van de agenten een totaal gestripte brommer rijden met een bestuurder zonder helm erop. Deze ging er snel vandoor toen hij de agent in het oog kreeg. Door de motoragent werd de achtervolging ingezet.

In de richting van Pauwenburg ging het met snelheden van gemiddeld 70 kilometer per uur. De bestuurder haalde zeer gevaarlijke toeren uit. Hij keek totaal niet uit toen hij kruisingen overvloog en diverse auto's en fietsers moesten voor hem in de remmen.

In een woonwijk konden spelende kinderen maar ternauwernood opzij springen. Uiteindelijk gooide de bestuurder de bromfiets bij Wickenburg op de grond en vluchtte hij via de bosschages. Omdat er ook agenten bezig waren met de controle op de naleving van het samenscholingsverbod in Vlissingen kregen de motoragenten veel assistentie van hun collega's. De bestuurder zag toch kans om weg te komen.

De brommer is overgebracht naar het politiebureau, hij bleek namelijk van diefstal afkomstig te zijn. Mensen die iets meer weten over de bestuurder van de gestripte brommer worden verzocht te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shenkie (10-10-2009 om 06:35)
Zulke mensen moeten aangepakt worden. Idioot rijgedrag. Maar er moet wel een grens getrokken worden. Want volgens mij kan de politie dus duidelijk niet inzien wanneer een situatie uit de hand loopt. En ze het alleen maar erger maken.
Polycarpus (6-9-2009 om 03:39)
@ burger,Je snapt het echt niet he? mijn vorige posts wel gelezen? De burgers hebben steeds minder respect voor de politie door hun wandaden en terreur. ik weet uit vele vele voorbeelden dat ze het respect meer en meer kwijtraken. ze maken het er zelf naar. hoevel mensen hebben ze al waad berokkend
Peter (6-9-2009 om 02:04)
Datzelfde sloopbrommertje is wel door dat gastje zelf gesloopt nadat hij eerst gestolen was, erg leuk dat er mensen zijn die een scooter als enige vervoermiddel om naar hun werk te gaan en dat het dan door zo'n arm knulletje gestolen word.
Polycarpus (5-9-2009 om 19:21)
[email protected], dat is geen excuus voor hun roekeloze totalitaire machtsmisbruik, daarbij anderen in gevaar brengend. Ga eens goed op i-net lezen wat voor kwaad de politie aanricht door de wet met handen en voeten te treden.corruptie etc. Ik weet er zat voorbeelden van. Ze creëeren hun eigen vijand.
Burger (5-9-2009 om 17:58)
Ik denk dat hier een wijze les moeten worden geleerd door de jeugd maar ook zeker door de ouders. Het hebben van respect voor de poitie is ver te zoeken in deze tijd dus ouders en jeugd gewoon LUISTEREN als er iets gevraagd word. Ik denk dat dan alleen onze bange landje nog te redden is.
Zoop (5-9-2009 om 15:51)
Volgens mij vergeten een paar mensen dat het hier over een jochie op een sloopbrommetje gaat... gelijk overgaan tot inzet van dodelijk geweld lijkt me ietsje overdreven....
Cookie-instellingen beheren