Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Verbouwing voor brandweerkazernes

Toegevoegd: 04-09-2009, 14.40 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Maandag begint de verbouwing van de brandweergarages in Burgh-Haamstede, Brouwershaven, Kerkwerve en Dreischor.


Deze verbouwing betreft het moderniseren en uitbreiden van de sanitaire ruimten. De komst van meer vrouwelijke brandweerlieden én Arboregelgeving maken het volgens de gemeente Schouwen-Duiveland nodig om deze ruimten te moderniseren. Daarnaast worden er nog diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zoals schilderen en het aanpassen van de verwarmingsinstallaties.

Voor de brandweergarage in Kerkwerve staat ook een nieuwe keukeninrichting gepland. De brandweergarage in Oosterland krijgt vanuit veiligheidsoverwegingen een hek op de zolder.

In het kader van de Arbovoorschriften hebben de 8 brandweergarages dit jaar al een uitlaatgasafzuiginstallatie en nieuwe kledingkasten gekregen. Na deze verbouwing voldoen alle 9 brandweergarages op Schouwen-Duiveland aan de Arbo regels.

Maandag 26 oktober moet de verbouwing van de brandweergarages klaar zijn. De totale kosten voor werkzaamheden zijn 112.300 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren