Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

In november open dag rechtbank

Toegevoegd: 04-09-2009, 14.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zaterdag 7 november van 10.00 -16.00 uur vindt de landelijke Open Dag van de Rechtspraak plaats. Ook de rechtbank in Middelburg zet die dag haar deuren open voor het publiek. Het thema van die dag is "De rechter maakt het verschil".


In dit thema staat centraal dat elke zaak twee kanten heeft. De rechter bekijkt beide kanten om uiteindelijk tot een oordeel te komen. Bezoek een zitting, neem een kijkje in het cellencomplex van de parketpolitie of neem deel aan het spel "Wie van de drie".

Ook is er een informatiemarkt met stands van de rechtbank, Openbaar Ministerie, Slachtofferhulp, Advocatuur, Juridisch Loket, Reclassering, Politie Zeeland, Raad voor de Kinderbescherming en het Notariaat. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eva (4-9-2009 om 16:58)
Interessant! Ik ga zeker een kijkje nemen!
Cookie-instellingen beheren