Weerbericht:
Helder, in het noorden ook wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Opvarende schip nog vermist

Toegevoegd: 04-09-2009, 22.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Westerschelde is vanavond lange tijd gezocht naar de opvarende van een Russisch vrachtschip. Tot nu toe is de opvarende nog niet terecht.
 
Het schip was onderweg van Vlissingen naar Antwerpen en ontdekte ter hoogte van Terneuzen dat het bemanningslid werd vermist. De melding van de vermissing kwam rond 19.55 uur binnen. De KNRM zette reddingsboten uit Breskens, Cadzand, Westkapelle en Hansweert in om te zoeken. Ook werd de strandreddingsboot van Vlissingen, een vaartuig van Rijkswaterstaat en diverse sleepvaartuigen ingezet.


Verder werd assistentie verleend door de Seakinghelikopter uit België en een SAR-helikopter uit Den Helder.

Langs de stranden tussen Westkapelle en Borssele werd gezocht met de strandjeeps van Dishoek en Vlissingen en de Unimog van de KNRM Westkapelle. Rond 23.00 uur werd het zoeken gestaakt. Hoe de man precies overboord kon vallen is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren