Weerbericht:
Zonnig, in het noorden ook wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf aanhoudingen voor vechtpartij

Toegevoegd: 05-09-2009, 00.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft de afgelopen weken na een onderzoek in totaal 5 personen aangehouden die betrokken waren bij de vechtpartij die plaatsvond op 11 augustus op de Markt in Middelburg.


Hierbij raakten 3 personen gewond raakten. Eén van de slachtoffers, een 21-jarige man uit Middelburg, kreeg een messteek. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Een vriend van het slachtoffer, een eveneens 21-jarige man uit Middelburg, liep een gebroken neus op tijdens het voorval.

Op 17 augustus heeft de politie twee inwoners van Middelburg, een 17-jarige en een 18-jarige jongen, aangehouden. Op 24 augustus volgden wederom twee aanhoudingen. Hierbij zijn een 17 en 18-jarige jonge man, eveneens afkomstig uit Middelburg, aangehouden. Een 19-jarige man uit Middelburg is op 28 augustus aangehouden.

Twee van hen zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Een 18-jarige Middelburger heeft inmiddels het toedienen van de messteek bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (7-9-2009 om 10:45)
Laten we het erop houden dat degene die neergestoken is ook geen liefje was. hij was namelijk daarvoor al bezig met een balletjespistool op mensen te schieten in de botstauto's de steekpartij valt niet goed te praten maar vlak het slachtoffer ook niet uit. er voelde zich mensen best bedreigt.
Souburg (5-9-2009 om 12:55)
Appi lees nou is goed waar er staat er zijn inmiddels twee vrijgelaten en denk niet dat dat de steker is hoor ik weet hoe dit gaat als je iemand steekt kom je er niet vanaf met een taakstraf ja misschien na dat je hebt gebakken
Jonkies (5-9-2009 om 12:26)
Deze jonkies staan aan het begin van een lange cariërre, als het goed is. En als je jezelf nu al zo vroeg misdraagt, is een zeer zware straf op zijn plaats. Reden te meer om deze kinderen tijdens hun straf weer fatsoensnormen bij te brengen, daar de ouders in gebreke zijn gebleven.
Appie (5-9-2009 om 10:15)
Zo leren ze er toch niks van als ze weer al in vrijheid zijn gesteld??En het toedienen van een messteek is in mijn ogen gewoon poging tot doodslag / moord. Dus een jaartje of wat brommen zou beter voor hem zijn. Nu wordt het natuurlijk een voorwaardelijke taakstraf en lachen ze zich rot
Cookie-instellingen beheren