Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen aangehouden na vernieling

Toegevoegd: 05-09-2009, 16.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 04.30 uur en 04.45 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Tooroplaan in Vlissingen.


Rond 04.30 uur werd de eigenaar van de auto, toen hij zijn voertuig parkeerde aan de Tooroplaan in Vlissingen, door een hem onbekende jongen uitgescholden. De eigenaar van de auto liep hierop naar zijn woning en belde de politie. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er vernielingen waren gepleegd aan de auto.

In verband hiermee is de jongen, een 17-jarige Vlissinger, die de eigenaar van de auto uitschold aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Molenschot.A,C (6-9-2009 om 01:08)
Mij is dat verschillende keren overkomen!Als je iets zegd,ten goede of ter bescherming van je bezit,dan juist vernielen ze de boel!En probeer dan de daders dan maar eens te achterhalen!Want meestal doen ze het stiekum,in de nacht,als geen mens het ziet.
Polleke (5-9-2009 om 22:17)
Gelijk alle schade laten betalen en een forse boete. Dan pak je hem direct terug in zijn portemonnee,doet meestel meer pijn dan een altrernatieve straf.
Nao (5-9-2009 om 19:14)
En het ergste ben je verzekerd maar je ziet bijna niks terug,tegenwoordig mollen ze andersmans auto,s spiegels,krassen.het is raak in vlissingen.ik denk altijd na waar parkeer ik mijn auto.want vernieling door een ander kost jou nog geld.belachelijk!!!!
Cookie-instellingen beheren