Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Drie automobilisten onder invloed

Toegevoegd: 05-09-2009, 17.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie bestuurders betrapt voor het rijden onder invloed.


Vrijdagavond rond 23.40 uru is een 19-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst, bij een alcoholcontrole aan de Eeckseweg in Walsoorden gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Ook bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.25 uur is een 42-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Molenstraat in IJzendijke gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,4 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Zaterdagochtend rond 09.25 uur is een 57-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele, aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes gecotnroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 1 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat de vrouw niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De vrouw kreeg een rijverbod van 3 uur en omdat het niet de eerste keer was dat de vrouw zonder geldig rijbewijs en onder invloed van alcohol reed, is haar auto in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (6-9-2009 om 07:23)
@Jan, Misschien heeft hij wel een rijbewijs voor de brommer. En was hij niet bevoegd voor het rijden in een auto. Dan reed hij in de auto zonder rijbewijs. Rijverbod hou ook in dat je niet als bestuurder mag deelnemen aan het verkeer, denk hierbij aan een fietser of begeleider van een paard.
Jan (5-9-2009 om 18:14)
Ik lees verschillende keren dat iemand een rijverbod voor een X aantal uur krijgt als hij/zij geen geldig rijbewijs heeft. Dan mag je toch nooit op met/op een gemotoriseerd voertuig rijden?