Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 50 km

Paard uit sloot gehaald in Kloetinge

Toegevoegd: 05-09-2009, 17.12 uur
Paard uit sloot gehaald in Kloetinge
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - De brandweer van Goes heeft vanochtend een paard uit zijn benarde positie weten te bevrijden in Kloetinge.


Het dier was rond 11.10 uur in een sloot beland bij de Bredeweg. Het paard zat diep weggezakt in de modder. De brandweer heeft het paard na ongeveer drie kwartier weer op de kant gekregen.

Het paard lijkt, op een vuile vacht na, niets aan het voorval te hebben overgehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leen (13-9-2009 om 10:19)
Ik ben blij dat het gooed gaat met de paard.
ChenYi (6-9-2009 om 20:25)
Verder wil ik de brandweer hartelijk bedanken voor het eruit halen en het goede werk, alleen het hoofdstel is kapot van het getrek, maar het belangrijkste was dat ze eruit is gehaald en ze mankeert helemaal niks, heb haar een goeie poetsbeurt gegeven en ze is weer wit en wil nog heel graag lopen.
ChenYi (6-9-2009 om 20:23)
Dat is dus mijn verzorgpaard. Voor degene die perse willen weten hoe het is gegaan; ze was niet geschrokken het ging gwn hartstikke goed, maar ze liep een paar stappen achteruit (wat ze wel eens vaker doet als ze 'dreigt' want het is niet de braafste van allemaal) en schatte de sloot te laat in.
Brandweerman (6-9-2009 om 04:26)
Zonder de kennis en hulp van de families had het zeker nog veel langer geduurd voordat het beestje op de kant stond. Dus zeker ook dank aan hun!
Leen (5-9-2009 om 23:15)
Het is zonde voor de paard. Goed werk van de brandweer.
Boy (5-9-2009 om 22:14)
Toi toi voor onze brandweer ,want je weet niet wat je moet doen, en aan omstanders hoef je het niet te vragen want die zijn bang dat ze vuil worden!!! BRAVO BRANDWEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!