Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Felle brand in tuin Middelburg

Toegevoegd: 06-09-2009, 09.11 uur
Felle brand in tuin Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een felle brand heeft vannacht in de Hans Lipperheystraat in Middelburg voor flinke schade gezorgd aan meerdere tuinen.
 
Rond 04.05 uur werd ontdekt dat er flinke vlammen kwamen uit een schuurtje in één van de achtertuinen in de straat in de wijk Veldzigt. Het vuur sloeg binnen korte tijd over naar de naastegelegen percelen. Ook bereikten de vlammen de tuin aan de andere zijde van de brandgang. Ook hier vloog een schutting in brand. De vlammen sloegen hierdoor ook tegen een woning.
 
De brandweer rukte vanaf de kazerne aan de Stromenweg uit om het vuur te blussen. Ongeveer een kwartier na de melding was de brandweer ter plekke en werden twee slangen hoge druk afgelegd om het vuur te bestrijden. De brandweer kon nog verdere uitbreiding voorkomen. De schade was echter aanzienlijk. Meerdere schuttingen en het schuurtje raakten behoorlijk beschadigd.
 
Er is vermoedelijk sprake van brandstichting.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frenk (6-9-2009 om 11:18)
Een kwartier!!!!!!!na de melding was de brandweer ter plaatse..........goeie actie,de beroeps brandweer van middelburg en vlissingen uit de 24uurs dienst halen....niet dus.maar goed dat het nu om een schuur en schutting ging en niet om een woning!!!
Ik (6-9-2009 om 09:43)
De dader snapt niet wat er aangericht wordt. Er slapen mensen (en kinderen!) in de buurt van deze brand. Dit gaat een keer goed fout. Stop ermee voor het te laat is. Een schutting en afdak is vervangbaar, emotionele schade niet. Stop ermee..
Erik (6-9-2009 om 09:28)
Klopjacht/beloning. Wat een zieke lui, is niet te geloven dat dit maar door blijft gaan. Hang er een fikse beloning aan vast als een burger deze mensen aflevert bij de politie en dan het liefst behoorlijk toegetakeld.
Cookie-instellingen beheren