Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist laat gewonde achter

Toegevoegd: 06-09-2009, 17.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op het Baskensburgplein in Vlissingen is zaterdag rond 12.45 uur een 17-jarige Vlissingse fietser aangereden door een auto. De bestuurder van deze auto is, zonder te stoppen, doorgereden.
 
De automobilist reed over de Van der Helstlaan in de richting van het Baskensburgplein. Daar reed de fietser die linksaf de Van der Helstlaan in reed. De auto reed tegen het achterwiel van de fiets en de fietser viel daardoor op zijn rug. Hij is voor behandeling naar de huisartsenpost geweest.
 
De fiets raakte beschadigd. De automobilist is zonder te stoppen doorgereden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (6-9-2009 om 20:01)
Ik hoop dat je dit leest.. neem je verantwoordelijkheid joh.. het isn iet leuk iemand aanrijden maar je kan op z'n minst even kijken hoe diegene er aan toe is.. erg jammer deze maatschappij
Moi (6-9-2009 om 19:20)
Da's lekker zeg.. weer een doorrijder sterkte, en maar hopen dat het verder mee valt allemaal
Cookie-instellingen beheren