Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Riet verbrand in Erasmuspark Middelburg

Toegevoegd: 06-09-2009, 17.17 uur
Riet verbrand in Erasmuspark Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een buitenbrand heeft zondagmiddag een flink stuk riet verwoest in het Erasmuspark in Middelburg.
 
De brand in het park, gelegen langs het Kanaal door Walcheren, werd rond 16.20 uur ontdekt door omwonenden. Zij belden de brandweer. Het vuur greep echter snel om zich heen. Toen de brandweer arriveerde was het vuur echter al vrijwel volledig uit zichzelf gedoofd.
 
De spuitgasten hebben het geheel nat gemaakt om er zeker van te zijn dat er niet opnieuw brand kon ontstaan. De brand trok behoorlijk wat bekijks van buurtbewoners. Naar verluid heeft de politie enkele kleine kinderen aangesproken die de brand zouden hebben aangestoken middels een stapeltje folders.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (7-9-2009 om 12:32)
Wie stak er als kind nu geen fikkie een keer ?
Moeders (6-9-2009 om 19:26)
De nieuwe generatie brandstichtertjes ? Gelijk goed aanpakken en duidelijk maken waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn en wat de gevolgen kunnen zijn !
Cookie-instellingen beheren