Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Scooter rijdt door na botsing

Toegevoegd: 06-09-2009, 23.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Op het fietspad van de Grote Kreekweg werd zondag omstreeks 20.00 uur een 11-jarige fietser uit Hulst aangereden door een scooter.


De 11-jarige stond daar met een even oude jongen, ook uit Hulst. Ze stonden met de fiets en wilden draaien en wegrijden. Vanuit de richting van Sint Jansteen kwamen twee personen op een scooter. Ze hebben nog geclaxonneerd maar de bestuurder van de scooter kon de fiets van de 11-jarige niet ontwijken en er volgde een aanrijding.

De fiets van de 11-jarige raakte beschadigd. De scooter verloor een plastic kap. Deze werd opgeraapt en de bestuurder en de passagier zijn daarna doorgereden. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren