Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Onderzoek naar vechtpartij Souburg

Toegevoegd: 06-09-2009, 23.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Zaterdag omstreeks 22.45 uur vond er in de Kanaalstraat in Oost-Souburg een vechtpartij plaats.


In de Kanaalstraat werd een nog onbekende jongen geschopt en geslagen door vier andere jongens. Er werd ook met een fles gegooid. De fles miste de jongen maar beschadigde een gevel.

Bij het naderen van de inmiddels gewaarschuwde politie gingen de vechtersbazen er vandoor en lieten het slachtoffer op de grond achter. Deze jongen die een deel van zijn kleding kwijtraakte bij de vechtpartij ging er op een fiets vandoor.

Drie van de vechtersbazen werden even later aangehouden op de kruising van de Burg. Stemerdinglaan met het Koopmansvoetpad.

De vierde verdachte werd aangehouden in de Kanaalstraat. Een vijfde jongen probeerde deze aanhouding te voorkomen en werd zelf ook aangehouden. Hierbij bespuugde, beledigde en bedreigde hij de agenten.

De aangehouden personen zijn allen afkomstig uit Oost-Souburg en hun leeftijd ligt tussen de 15 en 17 jaar. De groep maakt deel uit van een groep jongeren die al langere tijd voor overlast zorgen in Oost-Souburg. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

De politie wil graag in contact komen met het slachtoffer. Ook getuigen van deze vechtpartij worden verzocht zich te melden. Dit kan bij het politiebureau in Vlissingen, of telefonisch: 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ecol (8-9-2009 om 08:57)
Boetes ,helpen niet,Ze moeten het aan de lijve ondervinden.De dienstplicht zou weer ingevoerd moeten worden,leren ze discipline!
R (7-9-2009 om 21:28)
Ik heb de daders gezien. kleine jongetjes met een enorme grote mond. Blanken nederlanders die schelden tegen de politie met een accent van ali b. Dit noemen ze fopnegers. Zonde dat je op zo een jonge leeftijd al de weg kwijt bent. En de politie bleef eeeeeeecht rustig. Hulde voor oom agent.
Gumblag (7-9-2009 om 14:43)
Wel de politie heeft dit zaakje goed aangepakt, nu justitie nog! Overigens lijkt het mij een goede zaak dit soort etterbakjes en hun groepsgenoten voorlopig ook nog eens hinderlijk te volgen.
C (7-9-2009 om 13:42)
Vreselijk weer ja.. wat moet daar nou van worden joh zo jong nog
Ikke (7-9-2009 om 12:12)
Het word zeker tijd en goed aanpakken zulke moet je aanpakken zo als ze zich gedragen mischien leren ze er wat van respect voor een ander maar dat is al lang weg .
Stefan (7-9-2009 om 12:04)
Deed de politie er maar wat aan. Die groep liep ook over het dak van mijn auto maar dat heeft geen prioriteit bij de politie om de dader te pakken. Ondanks dat je weet waar de dader woont. Leve de politie van Vlissingen
Cookie-instellingen beheren