Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Truck blijkt te hoog voor verkeerspaal

Toegevoegd: 07-09-2009, 21.54 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een te hoog beladen vrachtwagen heeft vanochtend in Vlissingen voor schade en een opmerkelijk ongeluk gezorgd.


De 55-jarige chauffeur van de truck, afkomstig uit de gemeente Borsele, reed rond 10.00 uur over de kruising Gerbrandystraat/Sloeweg. De lading van zijn vrachtwagen bleek te hoog voor het overhangende deel van een verkeerspaal.

De paal liep schade op. De chauffeur raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (8-9-2009 om 09:32)
Ik heb gezien net nadat het gebeurt was, wat ik niet terug lees in het verhaal is dat er een serviceauto van de woningbouw onder de naar beneden gekomen paal vast stond!! gelukkig geen gewonden want er staan altijd veel fietsers te wachten op dat stukje om te kunnen oversteken
Cookie-instellingen beheren