Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing voor collectanten Sluiskil

Toegevoegd: 08-09-2009, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Naar aanleiding van briefjes die bezorgd zijn bij bewoners verzoekt de politie bewoners alert te zijn bij collectanten voor het Kankerfonds in Sluiskil en omgeving.


In het briefje staat onder andere dat mensen vriendelijk moeten zijn tegen de collectanten, moeten kijken wat zij in de knip hebben. En vooral geen ruzie moeten maken met de collectanten. Het briefje is niet afkomstig van de gemeente of van het Kankerfonds en zat tussen de wekelijkse reclamefolders.

Een tip van de politie is collectanten te vragen of zij zich kunnen identificeren. Komende tijd gaat er namelijk wel een officiële collecte van het Kankerfonds van start.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een collectant op zuid-beveland (9-9-2009 om 20:54)
Jammer van de reactie van Laguna.Een collectant kan zich legitimeren en heeft de juiste papieren bij zich,dus vraag ernaar bij twijfel! Laguna,de kans dat u ook kanker krijgt is groot,ongeveer 10%. Reageert u ook zo bot als uw naasten met deze ziekte worden geconfronteerd?Weet u wat kanker inhoudt?
Tweety (9-9-2009 om 12:19)
In Goes zijn ze ook aan de deur geweest......ik zei netjes dat ik daar geen geld voor heb omdat ik in de schuldsanering zit , krijg ik een grote bek van de collectante...................ook leuk
Crusader (9-9-2009 om 12:10)
Het is al kwalijk genoeg dat er gecollecteerd/geschooid moet worden laat ze maar eens wat op het geld bezuinigen wat naar het buitenland gaat zoals ontwikkelingshulp en kinderbijslag waar een heel dorp van kan rondkomen ten tweede laat de directie maar eens wat inleveren van hun salaris..
C haak (9-9-2009 om 11:32)
Het is een storm in een glas water.De dames deden het met goede bedoelingen.Anders zet je je naam er niet onder. Dus mensen in Sluiskil, GEEF aan de collectanten van het KWF. Behandel ze met respect. Deze ziekte kan u of uw naaste ook overkomen en dan hoop je dat er middelen zijn om te genezen.
Conny (9-9-2009 om 09:51)
Collecteren is tegenwoordig geen pretje. Deze mensen worden af en toe als beesten behandeld. Iedereen is vrij om niets te geven, maar zeg dit dan normaal tegen de collectant. Blijf altijd allert! Vraag bij twijfel naar een legitimatie. Dit is verplicht voor alles wat bij u aan de deur komt.
Zaamslagje (9-9-2009 om 09:33)
Zouden die briefjes niet gewoon van goedbedoelende collectanten komen die het beu zijn dat mensen onaardig, gierig of ruziezoekerig doen als ze aan de deur komen?
Cookie-instellingen beheren