Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Belgen opgepakt met softdrugs

Toegevoegd: 08-09-2009, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Naar aanleiding van klachten over softdrugs zijn dinsdag op het Veerplein in Breskens twee personen uit België aangehouden.


De mannen van 18 en 19 jaar uit en afkomstig uit Knokke-Heist werden gecontroleerd tijdens een controle. Ze waren beiden in het bezit van 10 gram hennep en kregen daarvoor een transactie aangeboden van driehonderd euro.

Dit bedrag konden de Belgen niet betalen en ze zijn daarna met een dagvaarding heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (9-9-2009 om 20:25)
Zozo wel 10 gram, dat zijn wel helden hoor die mannen van de politie. nu zijn er weer 2 zware boeven opgepakt goed gedaan...
Martin (9-9-2009 om 09:28)
Schandalig !! 10 gram wiet op zak... Ze zouden de bak in moeten, ontolereerbaar... Foei Foei..Dit kan echt niet, behalve als je fikkie stookt op Schiphol, en een aantal doden op je geweten heb, DAT weegt niet zo zwaar..
Sobatje (9-9-2009 om 09:12)
Nou nou!Dat is even een vette vangst.
Appie (9-9-2009 om 09:10)
Voorkomen doen die lui toch niet, dus eigenlijk heeft de politie ze gewoon in vrijheid gesteld. Waarom niet vastzettenn todat iemand voor ze komt betalen, moet je eens kijken hoe snel dat geld boven water komt!!
Cookie-instellingen beheren