Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste slang Ovezande weer terecht

Toegevoegd: 10-09-2009, 13.25 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - De slang die gisteren verdween uit een woning aan de Mauritsstraat in Ovezande is weer terecht.


Het reptiel, twee meter lang en oranje van kleur werd door de bewoners als vermist opgegeven. De politie vroeg mensen daarop alert te zijn en bij het zien van het dier de politie te waarschuwen.

De slang dook echter vandaag weer op in een geluidsinstallatie in de woning.
 





Zie ook:
- Rattenslang ontsnapt in Ovezande (10-09-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hippo (11-9-2009 om 13:41)
Een rattenslang is absoluut niet gevaarlijk, kun je ook heel makkelijk houden. En John, die slang heeft opgerold gelegen natuurlijk, duh. Waarom zou je deze dieren niet als huisdier kunnen houden, daar kun je alleen over beslissen als je de dieren kent.
Snake (11-9-2009 om 13:37)
Een tip voor reptielenhouders, nodig je buren uit om eens kennis te maken met je reptielen en vertel je passie aan hun en maak ze duidelijk dat het géén gevaar oplevert, je zal versteld zijn van de positieve reacties die je krijgt. Een reptielenhouder
Snake (11-9-2009 om 13:36)
Reptielen houden moet gewoon kunnen, het gaat om degene die ze verzorgd hoe die er mee omgaat. Men wordt eerder door een hond of een kat gebeten dan door een slang en als een hond of kat wegloopt, wordt dit dan ook zo overdreven uitgebreid behandeld door de media.
Snake (11-9-2009 om 13:32)
Wat een overdreven reacties, ik houd al tientallen jaren reptielen in huis waaronder slangen. Zodra mensen het woord slang horen, doen ze het al in hun broek van angst en nemen niet de moeite om te kijken op internet om wat voor een soort slang het gaat. vervolg in volgend bericht. Snake
Chris (11-9-2009 om 12:50)
Een ratteslang zijn makkelijke huis dieren en zulle nooit uit huis gaan dus snap niet warom die gast de politie bel en een ratteslang van 2 meter is nog al groot ze worde met moeite 170in een terarium!!! ik heb zelf al meer dan 7 jaar met pytons en ratteslangen en nooit ondsnapt of gebete!!!!!
Jesse (11-9-2009 om 09:49)
Hij kwam weer voor de dag toen hij muziek hoorde spelen ?
Cookie-instellingen beheren