Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geparkeerde auto's aangereden Middelburg

Toegevoegd: 10-09-2009, 13.47 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Woensdagavond zijn in de Westerscheldestraat in Middelburg twee geparkeerde auto's aangereden.


De veroorzaker is doorgereden en weggereden in de richting van de Maasstraat. Beide voertuigen hebben zware schade opgelopen. De politie is op zoek naar getuigen en mensen die meer weten over de zaak.

Tips kunt u doorbellen naar het servicecentrum van de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nao (11-9-2009 om 17:36)
Alcohol en of drugs in het spel,onze eigendommen staan nergens meer veilig,doordat werkeloze raddraaiers schade maken door drugs of drank.wij als harde werkers die er hard voor werken kunnen er voor opdraaien.
Piet (10-9-2009 om 14:35)
Ik vind het niet gek. Die auto's die daar op de weg staan horen daar ook niet te staan. Als daar regelmatig je spiegels af gereden worden is dat normaal hoor. Aan de andere kant van de staat kan je wél parkeren. Ik heb de autos gezien die aangereden zijn.
Cookie-instellingen beheren