Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Nieuws korpschef voor politie Zeeland

Toegevoegd: 11-09-2009, 10.22 uur
Nieuws korpschef voor politie Zeeland
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft weer een voltallige korpsleiding. Letty Demmers-Van der Geest (foto) is benoemd tot korpschef. Els Brekelmans-Van Woensel is haar plaatsvervanger.


De dames gaan het gehele Zeeuwse korps aansturen. Het korps werd tijdelijk al door Brekelmans-Van Woensel geleid nadat de voormalige korpschef, Fup Goudzwaard, in 2008 was vertrokken na een rapport van de AIVD waaruit zou blijken dat hij 'chantabel' was. Hij kreeg geen verklaring van 'geen bezwaar' en werd daarom op non-actief gezet.

De komende tijd gaat de nieuwe korpsleiding kennis maken met de medewerkers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (11-9-2009 om 23:35)
Nou succes dan maar!
Jaap Mytilus (11-9-2009 om 15:35)
Van harte gefeliciteerd dames en veel succes toegewenst in uw nieuwe werkkring. De meeste Zeeuwse mannen houden van vrouwen , dus dat komt best goed.
Zeeuws-vlaamse leeuw (11-9-2009 om 14:35)
Er waren vast geen geschikte mannelijke kandidaten te vinden... Of zouden die gediscrimineerd zijn tijdens de sollicitatieprocedure???? 't mot niet gekker worden met deze regering...
Frans (11-9-2009 om 12:25)
2 Vrouwen? Dat riekt naar positieve discriminatie. En dus discriminatie.
Cookie-instellingen beheren