Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonde naar ziekenhuis Rotterdam

Toegevoegd: 11-09-2009, 10.36 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Een 17-jarige bromfietser is gisteren naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht na een aanrijding in Nieuwdorp.


De jongen, afkomstig uit de gemeente Borsele, raakte rond 08.15 uur betrokken bij een botsing. De bromfietser reed over de Kasteelweg en wilde op de kruising met de Korenweg/Stoofweg rechtdoor rijden, richting Nieuwdorp.

Vermoedelijk heeft hij op deze kruising een auto die kwam aanrijden over de Stoofweg over het hoofd gezien en botste frontaal op deze auto. De automobilist, een 25-jarige man uit Helmond, bleef ongedeerd. De jongen is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (13-9-2009 om 10:12)
P. Heeren: ik ben blij te horen dat het naar omstandigheden zo goed gaat met u zoon, de weg van herstel is misschien lang, maar hou moet. mijn dochter heeft wel helaas blijvend letsel, maar gaat gelukkig nog steeds vooruit.
Een moeder (11-9-2009 om 20:30)
Heb het gezien zag er heftig uit wens de jongen veel sterkte en zijn familie ,ook de jongen van de auto veel sterkte
P Heeren (11-9-2009 om 15:13)
Dank voor 1e reactie. Met slachtoffer gaat het redelijk. Is buiten levensgevaar en zoals het er nu naar uitziet zal hij geen blijvend letsel overhouden. Vader Slachtoffer
Maarten (11-9-2009 om 13:15)
Sterkte man , ik hoop je snel weer te zien en ook aan zijn ouders veel sterkte
Anoniem (11-9-2009 om 11:47)
Ik vond het heel erg te horen wat gebeurd is, de jongen is een heel goeie vriend van mijn zoon... Wij wensen de familie en hun zoon heel veel sterkte toe...
Anoniem (11-9-2009 om 11:01)
Hierbij wens ik de jongen heel erg veel beterschap toe en ook de ouders met deze mededeling. Weet helaas uit eigen ervaring hoe verschrikkelijk het is zo'n bericht te mogen ontvangen. Ook de chaffeur veel sterkte toegewenst, het lijkt me een verschrikkelijke ervaring dit zo mee te maken
Cookie-instellingen beheren