Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Gewonden na wilde achtervolging

Toegevoegd: 11-09-2009, 18.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Een wilde achtervolging van de Belgische politie is vandaag in Axel geëindigd in een aanrijding met gewonden.


Rond 13.55 uur kwamen op de Langeweg, de N258, een auto van een speciale eenheid van de Belgische politie en een andere personenauto met elkaar in botsing. De Zeeuwse politie wil niet op de zaak aangaan, maar doet wel onderzoek naar het ongeval. De beide voertuigen hadden een Belgisch kenteken.

Over het aantal slachtoffers is niets bekend. Ook is onduidelijk hoe erg zij er aan toe zijn. De beide voertuigen zijn weggesleept voor onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bolleket (12-9-2009 om 13:07)
Goede actie en mooi voorbeeld van de belgische politie.Ze zullen wel genoeg redenen gehad hebben om zo te werken.Gelukkig dat ze niet aan de grens met hun actie moesten stoppen om later uitgelachen te worden. De nederlandse politie wordt al op de vingers getikt wanneer ze een gummiknuppel trekkken.
Onbekend (12-9-2009 om 12:01)
Ik weet wel dat er een nederlandse motorpolitie stond te wachten bij de rotonde van Absdale. Ze zijn alleen niet zo ver gekomen.
F (12-9-2009 om 09:56)
Nu nog een helikopter met camera's erbij en het net Amerika !
Ronald (12-9-2009 om 09:01)
Had de Belgische politie toestemming voor een achtervolging in nederland en hoe zit dat als de Belgische politie burger slachtoffers maakt in Nederland? normaal moet toch de nederlandse politie het over nemen!
Danielle (12-9-2009 om 07:35)
De wilde achtervolging was niet voor niets kijk maar in de pzc het schijnen gangsters te zijn zijn et ketting geblindoekt aan boom vastgezet logisch dat de politie die wil pakken en als het er wild aan toe gaat is van de weg drukken de oplossing moeten ze hier ook eens meer doen
Francois (11-9-2009 om 23:57)
Als het goed is moet de Belgische politie de NL autoriteiten (meldkamer politie) in kennis stellen wanneer zij in NL grondgebied een achtervolging hebben. De reden moet dan ook vermeld worden, waarschijnlijk zit alles nog in onderzoek en doet men nog geen uitlatingen.
Cookie-instellingen beheren