Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Gewonden na wilde achtervolging

Toegevoegd: 11-09-2009, 18.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Een wilde achtervolging van de Belgische politie is vandaag in Axel geëindigd in een aanrijding met gewonden.


Rond 13.55 uur kwamen op de Langeweg, de N258, een auto van een speciale eenheid van de Belgische politie en een andere personenauto met elkaar in botsing. De Zeeuwse politie wil niet op de zaak aangaan, maar doet wel onderzoek naar het ongeval. De beide voertuigen hadden een Belgisch kenteken.

Over het aantal slachtoffers is niets bekend. Ook is onduidelijk hoe erg zij er aan toe zijn. De beide voertuigen zijn weggesleept voor onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (30-10-2009 om 02:42)
Betrof een actie van de Belgische Federale Politie, CGSU Speciaal Interventie Escadron, te vergelijken met de Nederlandse DSI. Vandaar al die geheimdoenrij.
Simon (13-9-2009 om 00:58)
Jongens, wat zeuren jullie nu? denken jullie nu echt dat die gaster aan de grens gaat staan wachten tot de politie uit Terneuzen (20 KM) of uit Hulst (25 KM) er staat om het "achtervolging spelen" door te zetten? prate prate prate, nee DOEN! kom op met dat europa!!!
Anoniem (12-9-2009 om 21:18)
Via via heb ik gehoord dat de belgische politie toestemming had om dit te doen en de nederlandse politie was op diverse plaatsen aan het posten waar de criminelen eventueel naar toe zouden gaan.overigens lagen er een soort van snoepjes in de auto.de auto was een opel astra statonwagen.
Gerard (12-9-2009 om 18:59)
Prachtig dat er boeven worden gevangen...maare de zeeuwese politie doet geen uitspraken? raar, doet je denken aan doofpot affaire of andere vieze zaakjes.
Rob (12-9-2009 om 16:58)
Prima actie van de Belgische politie. Je moet gewoon stoppen voor de politie! Doe je dat niet, dan moet je de consequenties aanvaarden. Dat ze het geboefte zo stoppen en inrekenen vind ik een prima zaak, Moeten ze in NL ook maar eens mee gaan beginnen mits er geen onschuldige burgers gewond raken.
Rob (12-9-2009 om 14:39)
Ik ben er toevallig nog langs gereden. Er waren agenten bij die met bivakmutsen op liepen dus denk niet dat het om personen ging die een rolletje mentos gepikt hadden. Gewoon agenten die wel weten wat de wet handhaven inhoudt.
Cookie-instellingen beheren