Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 16 km

Vrouw en paard belanden in sloot

Toegevoegd: 12-09-2009, 10.31 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Op het Kalfhoeksepad in Aagtekerke is vrijdag rond 15.25 uur een paard in een sloot gevallen. Eén persoon raakte gewond.


De berijdster, een 40-jarige Vlissingse, viel van het paard toen het paard door onbekende oorzaak in de sloot viel. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis voor controle. Het paard is door de brandweer uit de sloot gehaald en in een nabijgelegen wei geplaatst.

Over de toestand van het paard is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (13-9-2009 om 13:50)
Een paard wordt niet verkeersmak geboren en moet dit gewoon leren. Net zoals mensen moeten leren fiets, brommer en auto te rijden. En nog belangrijker, hoe zich te gedragen in het verkeer. Er kan altijd iets mis gaan. Gewoon even rekening met elkaar houden. En een paard altijd voorzichtig passeren.
,,,,,,,, (13-9-2009 om 10:06)
Je kan iedereen de schuld geven, maar mensen weten het altijd beter ,dus als je naar buiten loopt en over de stoep valt dan krijgt de gemeente de schuld. Het is gewoon een ongeluk.meer niet. Sterkte voor ruiter en paard
Motoflop (13-9-2009 om 00:18)
@ Motorob, wie zegt dat het paard ergens van schrok ?
MotoRob (12-9-2009 om 17:18)
@fifi, ik begrijp jou reactie, maar wees er wel van bewust dat een paard zelf kan denken en een fiets/brommer/motorfiets niet, ook al ben je nog zo een ervaren ruiter, je hebt hem nooit 100% onder controle.
V (12-9-2009 om 16:27)
Het is wel degelijk waar, dat niet iedereen die op een paard zit kan paardrijden! Bij buitenritten altijd alert blijven. Als ruiter weet je dat.Tuurlijk zijn ongelukken snel gebeurd, maar het is opvallend dat de laatste tijd er nogal eens wat gebeurd met paarden. Ligt meestal niet aan paard.
Bienie (12-9-2009 om 13:45)
Sommige medeweggebruikers kunnen het niet laten te toeteren , kort langs te rijden en zulk soort fratsen.. En dat moet je gewoon niet doen als er een paard op de weg is. Maar je paard moet ook verkeersmak zijn anders zou ik er niet mee de weg op gaan. Beetje rekening met elkaar houden
Cookie-instellingen beheren