Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Controle bij werkzaamheden Sint Laurens

Toegevoegd: 12-09-2009, 10.34 uur
Door: Roland de Jong
SINT LAURENS - De politie heeft donderdag aan het einde van de middag gecontroleerd bij de werkzaamheden in Sint Laurens.


In het dorp wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe fietsersoversteekplaats. Daardoor wordt het verkeer over één rijbaan geleid en staan er mobiele verkeerslichten bij onder meer de splitsing Leliëndaalseweg/Noordweg.

De politie heeft bekeken of mensen zich netjes aan de verkeersregels hielden. Dat bleek niet altijd het geval. Tijdens de controle negeerden zeven weggebruikers het rode verkeerslicht. Zij zijn allen bekeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brainwashed (13-9-2009 om 17:51)
@Martin: Nu ineens dit open gooien terwijl het straks misschien niet eens nodig is met de nieuwe n57. Tenminste ons is voorgeschoteld dat het rustige zo worden toch? Waarom deze aanpassingen dan?!? Laat ze maar eens wat gasten oppakken maar daar poepen ze voor in de broek... Laffe bonnenschrijvers.
Willem (13-9-2009 om 16:04)
Uiteraard moet je altijd stoppen bij rood, maar bij verkeerslichten die niet goed zijn afgesteld zoals je vaak ziet bij mobiele verkeerslichten kan je er niet altijd iets aan doen, je kan dan wel door rood rijden maar of je dat verwijtbaar is...is een vraag die de rechter zal moeten beoordelen.
Bax (13-9-2009 om 09:39)
Heb zojuist de gemeente Middelburg en meldpunt verkeersonveilig een e-mail gedaan. De tijd dat deze op oranje staat is korter, het kan zijn dat hier een storing in zit en dus niet altijd is. Vaak zie je auto's abrupt remmen omdat ze niet verwachtte dat het "opeens" van oranje naar rood gaat!
Martin (13-9-2009 om 06:52)
Ze hadden dit..ze hadden dat... NEE niets van dat. Rood is rood, stoppen dus. Dat zijn de regels en daar heb je je aan te houden. Het zij zo.
Francois (13-9-2009 om 00:55)
Dat ze misschien niet goed zijn afgesteld ligt niet aan de politie. Ten tweede als je een rood verkeerslicht hebt dan heb je daar gewoon aan te houden. Overigens gaat het ook maar om 7 overtreders terwijl daar vast iets meer verkeer over gaat. Crime is mine mind maar kan mijn collegas wel begrijpen
Prive (13-9-2009 om 00:39)
Daar reed ik vanmiddag langs op de fiets... en idd, reden sommige auto`s gewoon door.. xx
Cookie-instellingen beheren