Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Uitslaande brand boerderij Goes

Toegevoegd: 13-09-2009, 05.05 uur
Foto 2 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (17-9-2009 om 22:22)
Wat vreselijk.. Het was zo'n mooi stukje platteland in een drukke stad! Heb het erg te doen met de boer (en gezin?)!! Hopelijk wordt het weer opgebouwd en komen er niet van die foeilelijke huizen!!
Esmiralda (15-9-2009 om 02:36)
Ik ben allang blij dat alles goed is met de boer en de dieren. Het is zonde. Het was een zeer heftige brand alleen blijft het wel raar midden in de nacht.. Maar ja, daar hebben we de politie voor
Vonck (14-9-2009 om 16:48)
Iedereen die hier op het erf bekend is, weet dat de schuur ook binnen behoorlijk toegetakeld was. De mogelijkheden voor een vonkje waren er ook duidelijk, in combinatie met het hooi en erg droge hout gaat het dan snel! Nu is het kijken wanneer de herbouw kan starten.
Frederik (13-9-2009 om 23:30)
Laten we het onderzoek afwachten. Kan me nauwelijks voorstellen dat de gemeente het in de fik heeft gestoken. Kan me wel voorstellen dat het hun goed uitkomt want dan kan de grond weer voor andere zaken worden gebruikt. Ze hebben het niet voor niets laten verpauperen.
Condor (13-9-2009 om 23:25)
Aangestoken of niet, we zullen het weten als huizen worden gebouwt. Als dat zo is dan zal brandstichting een goede kans maken. Komt er echter een nieuwe schuur, dan zal het een ongeluk blijken te zijn.... evengoed, jammer van zo'n mooi stuk historie.
Keesie (13-9-2009 om 22:30)
Er was niks geen electra in de schuur dus er zijn maar 2 mogelijkheden aangestoken en broei brand in het mest dat er in lag. Ik was die nacht aan het werk en ik zag bij heerenhoek de rook. Het is een groot verlies van een mooie uitzicht.
Cookie-instellingen beheren