Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 172 km

Uitslaande brand boerderij Goes

Toegevoegd: 13-09-2009, 05.05 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Een fikse brand heeft vannacht in Goes een grote monumentale boerderij in de as gelegd. Niemand raakte gewond.


Volgens een woorvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kreeg de brandweer de melding van de brand aan de Westerstraat rond 03.10 uur binnen. Eén voertuig van de Goese brandweer was op dat moment bij een automatische brandmelding en kon zodoende snel uitrukken. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al aan alle kanten uit de schuur. Daarom werden een extra bluswagen en een ladderwagen opgeroepen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario (13-9-2009 om 17:45)
Leuk al die negatieve reacties m.b.t. brandstichting: Iemand al eens gedacht aan hooibroei als oorzaak?
Ed (13-9-2009 om 17:00)
Woorden schieten hier bij te kort! De schuur had heelveel achterstallig onderhoud mede dank zij de gemeente goes.Ik weet dat de boer er al heel lang mee bezig was(15 jaar) om hulp te krijgen van de gemeente.Z'n mooie plek!Hoeveel zijn er nog in goes.Dankjewel gemeente goes!
Swb (13-9-2009 om 16:18)
Verschrikkelijk zonde voor de eigenaar van deze prachtige boerderij. Laten we hopen voor hem en alle bewoners van Goes dat het goed verzekerd is en dat herbouw mogelijk is. De gemeente moet in ieder geval ver weg blijven met plannen. Er wordt al veel te veel verpest en gebouwd.
T.Verhoeff (13-9-2009 om 15:35)
Het is toch zo voorspelbaar he, er gebeurt iets en iedereen heeft er weer een mening over. De gemeente zou het al jaren willen hebben dus is het aangestoken, op dit uur van de nacht kan er nooit spontaan een brand komen dus is het aangestoken. Het zou kunnen maar ook al aan kortsluiting gedacht?
Mies (13-9-2009 om 12:05)
Ik vind het triest voor de eigenaar dat zoiets op zijn oude dag moet gebeuren. Wij gingen altijd aardapels halen bij die meneer. Maar weet je wat het is, de gemeente zit al langer te azen op zijn stuk grond dus het zal mij niet verbazen.. Ik hoop dat hij het gewoon weer opbouwt ..
D.B (13-9-2009 om 11:45)
Hoe is het mogelijk dat om dat tijdstip midden in de nacht brand in deze monumentale schuur kan uitbreken?! Hier zit letterlijk en figuurlijk een luchtje aan.
Cookie-instellingen beheren