Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Grote verkeerscontrole in Vlissingen

Toegevoegd: 13-09-2009, 19.52 uur
Grote verkeerscontrole in Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zondag samen met de belastingdienst een grote verkeerscontrole gehouden in Vlissingen.
 
Op de Sloeweg stond een zogeheten scanauto van de belastingdienst. De kentekens van passerende voertuigen werden gescand. Motoragenten haalden vervolgens mensen met een belastingschuld van de weg. Deze werden gebracht naar de parkeerplaats van de Gamma aan de Govert Flincklaan, die tijdelijk was ingericht als controleplaats.
 
De politie heeft tijdens de controle een 32-jarige Middelburger aangehouden. De man werd gevraagd mee te werken aan de controle toen hij op de Sloeweg bij een tankstation aan kwam rijden. De man weigerde dit. Hierna werd hij gevorderd mee te werken aan de controle. Ook dit weigerde de man.
 
Hierop werd de Middelburger aangehouden. De man ging echter volledig door het lint. Hij sloeg en schopte de agenten. Toen hij één van de agenten in de maag had geschopt is pepperspray tegen hem gebruikt. Daarna kon de man geboeid worden. Hij was nog niet helemaal gekalmeerd, want nu probeerde hij één van de agenten in zijn hand te bijten. Door collega's van de agenten is de man naar het politiebureau overgebracht. Onderweg uitte hij nog bedreigingen tegen de politiemensen. De man zit nog vast in een politiecel in Torentijd. 
 
De politie heeft nog geen gegevens over het verloop van de controle. Volgens omstanders zijn meerdere voertuigen in beslag genomen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (15-9-2009 om 20:04)
Vervolg 1)En soms heb je de auto daar nou gewoon voor nodig woon werk verkeer weet je wel ik ken iemand die woont in het ene deel van zeeland en werkt in het andere deel en na aftrek van alle kosten voor de auto houd hij meer over voor de vaste lasten en schulden dan met een uitkering
Ikke (15-9-2009 om 20:02)
Wie heeft het hier over de kroeg of een dure auto Iemand die dus in de schuldsanering zit moet dus volgens jullie maar een uitkering trekken en thuis zitten in plaats van kei hard werken en zorgen dat hij zij heel snel uit de schuld is?
Matthijs (14-9-2009 om 21:32)
Prima dat ze achter belastingontduikers aangaan en een controle houden, maar het gebeurt verdacht vaak de laatste tijd. Lang zoeken in de hoop om een boete te kunnen schrijven. Je ziet bijna teleurgestelde gezichten als alles inorde blijkt te zijn. Genoeg gespekt. Nu is het tijd voor het echte werk
B. (14-9-2009 om 17:38)
@ikke, ben het met anderen eens, als je geen auto kan permiteren rij er dan niet in of moet de samenleving die kosten ook ophoesten! Vind het een goede actie ieder zijn rekeningen betalen dan heb je ook geen problemen.
Vonck (14-9-2009 om 16:52)
Jammer Ikke? Helemaal niet jammer. Ook mensen die in schuldsanering zitten kunnen een ander verwonden. Dus ook zij dienen net als ieder ander de regels na te leven. Beter dat ze een afbetaling aan de schuldeisers doen i.p.v. een donatie aan de kroeg. Ongelofelijke reactie gewoon.
M (14-9-2009 om 16:19)
Wat zitten de frustraties toch altijd diep he!