Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote tak stremt Westwal Goes

Toegevoegd: 13-09-2009, 20.03 uur
Grote tak stremt Westwal Goes
Door: Brandweer Goes

GOES - In de nacht van zaterdag op zondag brak een grote tak van een kolossale boom in het park tussen de Westsingel en de Westwal in Goes, ter hoogte van de Brouwersgang.

De politie slaagde er niet in om de tak met een aantal agenten aan de kant te leggen. Omdat de brandweer druk was met het blussen van de brand aan de Westerstraat werd besloten om de Westwal af te zetten en tot zondagochtend te wachten met het opruimen van de tak.


Rond half negen keerde één van de Goese bluswagens vanaf het brandadres aan de Westerstraat terug naar de kazerne. Op de terugweg werd gestopt aan de Westwal. De brandweer zaagde de tak met een kettingzaag in stukken en maakte de weg weer vrij. Een veegmachine van de dienst Stadsbeheer ruimde daarna de rest van de takjes en bladeren op.

Of het afbreken van de tak het gevolg is van de wekenlange droogte waaronder ook Zeeland lijdt is niet bekend. De schade bleef beperkt. Precies op de plek waar de tak op de weg neer kwam stonden geen auto's geparkeerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon (14-9-2009 om 13:47)
Waarom de brandweer? elk bedrijf kan toch zo'n tak weghalen ??