Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere brommers gestolen

Toegevoegd: 13-09-2009, 20.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dit weekeinde zijn in totaal drie brommers gestolen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


In Terneuzen is een scooter weggenomen van zijn parkeerplekje. De scooter stond in de Alvarezlaan in Terneuzen. Tussen 13.00 en 13.45 uur is het voertuig weggehaald. De scooter was afgesloten. Het betrof een Honda X8RS voorzien van het kenteken 51 DLH 9. Het opvallende aan de scooter was dat er heel veel stickers op zaten.

Tussen vrijdag 23.00 uur en zaterdag 08.45 uur werd een snorfiets gestolen uit de voortuin van een woning aan de Oude Koudekerkseweg in Middelburg. De snorfiets stond niet op slot. Het betrof een blauwe Vespa Ciao zonder kenteken erop.

Vanaf het Bellamypark in Vlissingen is tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagochtend 03.15 uur een brommer gestolen. Het betreft een Peugeot V-Clic in de kleur zwart en voorzien van kenteken FS 525 P.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750