Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontmanteld Clinge

Toegevoegd: 13-09-2009, 20.21 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - In een woning in Clinge is vandaag een hennepkwekerij opgerold door de Zeeuwse politie.


Bij de binnentreding in de woning werd een van de bewoners aangehouden. Het betreft een 39-jarige man. Hij verklaarde de eigenaar te zijn van de kwekerij. De man is overgebracht naar het politiebureau. Het is nog niet bekend hoeveel planten er zijn geruimd.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigenaar van de kwekerij (13-10-2009 om 20:57)
Het waren 24 planten welke ik kweek voor eigen medicinaal gebruik,waar ik overigens een voorschrift voor heb van de huisarts. Stroom en dergelijk werd netjes betaald en de locatie is nagekeken door een medewerker woon en bouw toezicht van de gemeente Hulst en een medewerker van Delta Nuts. AS
D-5 (14-9-2009 om 18:20)
Werner heeft 110% gelijk, Wat een wet............... In Nederland mag je alleen kopen om de staat zijn zakken te vullen !!! Maar een paar plantjes voor jezelf is weer een probleem ! conclusie : Legaliseren of verbieden ! Ps: Een verrader slaapt nooit !!!
Werner (14-9-2009 om 16:18)
Als iemand plantjes zet,laat bezig doe je niemand kwaad mee.beter dat ze schennisplegers of inbrekers opsporen naar myn idee.doe je het niet voor het geld en geen gevaar voor anderen gewoon bezig laten.is weer makkelyk gezegd maar leven toch nog in een vry land
Cookie-instellingen beheren