Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij botsing op N57

Toegevoegd: 14-09-2009, 15.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (S) - Bij een zware aanrijding op de N57 bij Serooskerke (S) is vanmiddag één persoon om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.
 
Het ongeluk, een frontale botsing tussen twee personenauto's, vond rond 14.05 uur plaats nabij de Schelphoek tussen de kruisingen Stoofweg en Kraaijensteinweg. Eén van de auto's vloog door de botsing over een fietspad en botste daar tegen een boom. De andere auto kwam in de berm tot stilstand.
 
De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de slachtoffers te bevrijden. De traumahelikopter verleende assistentie aan de ambulancedienst. Eén van de slachtoffers overleed echter ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens de politie gaat het om een 88-jarige man uit de gemeente Veere. De automobilist die bekneld kwam te zitten in zijn auto betreft een 76-jarige man uit de gemeente Alblasserdam. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
 
De Serooskerkseweg is enige tijd afgesloten geweest, omdat de technische recherche onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk moest doen en omdat de voertuigen moesten worden geborgen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (15-9-2009 om 08:17)
Interessant om vast te stellen dat als er wat ergs gebeurt is, het altijd de fout van de politie of overheid is. De politie flitst alleen maar en de overheid legt verkeerde wegen aan. Blijkbaar hebben velen het verkeerde beroep gekozen want ze weten het allemaal veel en veel beter.
Souburger (15-9-2009 om 08:14)
Koos,wat is dat nou voor walgelijke reactie,altijd maar afreageren op de politie,ik word daar zo moe van,mensen willen het niet zien en horen,maar pas nou is je snelheid aan op zulke wegen en denk niet dat de weg voor jou alleen is gemaakt .
Pim (15-9-2009 om 06:57)
Ben blij da ik er niet met me brommer reed op dat moment
Leo (15-9-2009 om 02:32)
Heel de n57 is gevaarlijk om in te halen. Het wil alleen niet zeggen dat deze persoon aan het inhalen was. laat het een waarschuwing zijn voor degene die er wel vaak inhalen.
J.Vergeer (15-9-2009 om 00:49)
Het gaat niet over snelheid, niet over keren, maar over een 88 jarige man die een fout maakt [of misschien onwel wordt] en die mogelijk net als mijn tante van 84 niet uit de auto te branden is maar die misschien allang had moeten stoppen met autorijden. Erg dat het zo eindigt.
Koos (14-9-2009 om 23:42)
Ik zie daar zelfs mensen keren. Jazeker met doorgetrokken streep. De politie doet hier niets aan. Geen prioriteit en niet gevaarlijk genoeg!!!!!!!! Nee snelheid is het belangrijkste want dat levert het meeste op en lekker blijven zitten flitsen als je ze ziet keren.
Cookie-instellingen beheren