Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij botsing op N57

Toegevoegd: 14-09-2009, 15.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (S) - Bij een zware aanrijding op de N57 bij Serooskerke (S) is vanmiddag één persoon om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.
 
Het ongeluk, een frontale botsing tussen twee personenauto's, vond rond 14.05 uur plaats nabij de Schelphoek tussen de kruisingen Stoofweg en Kraaijensteinweg. Eén van de auto's vloog door de botsing over een fietspad en botste daar tegen een boom. De andere auto kwam in de berm tot stilstand.
 
De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de slachtoffers te bevrijden. De traumahelikopter verleende assistentie aan de ambulancedienst. Eén van de slachtoffers overleed echter ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens de politie gaat het om een 88-jarige man uit de gemeente Veere. De automobilist die bekneld kwam te zitten in zijn auto betreft een 76-jarige man uit de gemeente Alblasserdam. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
 
De Serooskerkseweg is enige tijd afgesloten geweest, omdat de technische recherche onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk moest doen en omdat de voertuigen moesten worden geborgen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rens (14-9-2009 om 21:17)
Iedereen sterkte. Wie dat ooit verzonnen heeft! Het is weer afgekeken van andere landen alleen hebben ze de inhaal stroken om bepaalde kilometers er niet in gemaakt. b.v Walcheren- Goes35 km en er is ongeveer 300meter inhaalmogelijkheid op het traject. Dan wil je wel eens inhalen na een tijdje.
/////// (14-9-2009 om 20:42)
Oordeel niet als je niet weet hoe het gebeurd is. Mensen deze persoon is er niet meer maar de nabestaande wel en die lezen jullie reactie ook allemaal. Hoe zou jij reageren? Sterkte voor de gewonde en de nabestaande
Jose (14-9-2009 om 19:57)
Euh er staat toch niks van inhalen bij, bij het bericht??? Beide families veel sterkte gewenst
Tanya (14-9-2009 om 19:44)
Foto's stonden er nog niet op toen ik reageerde. Gescheiden rijbanen met flinke middenberm zouden een oplossing kunnen zijn. Ook het naastgelegen fietspad zou door een vangrail afgeschermd moeten worden.
René (14-9-2009 om 19:01)
Inhaalverbod?! Ook met doorgetrokken streep zie ik regelmatig bestuurders (al dan niet bewust) van baan wisselen. Het wegennet aanpassen aan aanbod, dus breder (en gescheiden) dan de berekeningen van eind jaren 50 zou meer soelaas bieden.
Martin (14-9-2009 om 18:32)
Ik wens nabestaande veel sterkte toe. En familie van de gewonde ook. Waarom?!
Cookie-instellingen beheren