Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 278 km

Dode en zwaargewonde bij botsing op N57

Toegevoegd: 14-09-2009, 15.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (S) - Bij een zware aanrijding op de N57 bij Serooskerke (S) is vanmiddag één persoon om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.
 
Het ongeluk, een frontale botsing tussen twee personenauto's, vond rond 14.05 uur plaats nabij de Schelphoek tussen de kruisingen Stoofweg en Kraaijensteinweg. Eén van de auto's vloog door de botsing over een fietspad en botste daar tegen een boom. De andere auto kwam in de berm tot stilstand.
 
De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de slachtoffers te bevrijden. De traumahelikopter verleende assistentie aan de ambulancedienst. Eén van de slachtoffers overleed echter ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens de politie gaat het om een 88-jarige man uit de gemeente Veere. De automobilist die bekneld kwam te zitten in zijn auto betreft een 76-jarige man uit de gemeente Alblasserdam. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
 
De Serooskerkseweg is enige tijd afgesloten geweest, omdat de technische recherche onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk moest doen en omdat de voertuigen moesten worden geborgen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-9-2009 om 18:08)
Sterkte aan alle betrokkenen, en familieleden. Tanya ik dacht dat hier al een inhaalverbod geld, rij hier ook regelmatig en er is ook een dubbele doorgetrokken streep, maar een uitwijkmanoeuvre kan wel altijd of met een wiel in de berm en dan naar de andere kant geschoten
Kees golf (14-9-2009 om 18:07)
Ten eerste sterkte voor de nabestaanden! ten tweede: tanya zoals je op de foto ziet is er op dat deel van de n57 al een inhaalverbod. en misschien is de persoon wel onwel geworden, tis al erg zat wat er gebeurd is
Ray (14-9-2009 om 17:58)
Verschrikkelijk wat er is gebeurt. Sterkte aan de familie's
Danny (14-9-2009 om 17:56)
Als je je ogen opendoet dan kun je zien dat er op het midden van de weg een doorgetrokken streep staat,dus inhalen mag daar zowiezo niet. Ik rij al jaren op deze weg iedere dag,en deze weg word gevaarlijk gemaakt door mensen die 60,70 rijden waar 100 gereden mag worden. Of 50 waar je 80 mag.
Willem (14-9-2009 om 17:33)
@ Tanya, Terplaatse geld reeds een inhaalverbod, dus dat is het niet. Veel sterkte aan betrokkenen en nabestaanden.
Eddie (14-9-2009 om 17:27)
@Tanya: Inhaalverbod? Die doorgetrokken strepen zeggen goenoeg lijkt mij. Sterkte voor de nabestaande
Cookie-instellingen beheren